Όροι & Πολιτική Απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο ιδιοκτήτης του δικτυακού τόπου https://msi.com.cy/, προσφέρει τις υπηρεσίες του βάσει των ακόλουθων όρων χρήσης. ( εφεξής αναφερόμενος ως ο “δικτυακός τόπος”),

Ο επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας https://msi.com.cy/ οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Οι υφιστάμενες καθώς και οι τυχόν νέες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός εάν αναφέρεται ρητά το αντίθετο.
Η παρούσα ιστοσελίδα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής προορίζονται αποκλειστικά για ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανηλίκους να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να προβαίνουν σε συναλλαγές. Η https://msi.com.cy/ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επίσκεψη στον ιστότοπο και χρήση του από ανηλίκους, καθώς δεν είναι σε θέση να ελέγξει την ταυτότητα των εισερχόμενων επισκεπτών/χρηστών.

Ο δικτυακός τόπος https://msi.com.cy/ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να προσθέτει, να αλλάζει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε το κρίνει απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή του μέσω του δικτυακού του τόπου.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Τα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου (π.χ. εικόνες, πληροφορίες, βίντεο, δεδομένα) και των Υπηρεσιών της ιστοσελίδας https://msi.com.cy/ που έχουν αναρτηθεί στο Δίκτυο προστατεύονται από την κυπριακή, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το https://msi.com.cy/ ή τρίτους και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους είναι αποκλειστικά εμπορικά σήματα του https://msi.com.cy/ ή τρίτων που προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον ιστότοπο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταβίβαση, μετατροπή, επεξεργασία, δημιουργία παράγωγων έργων ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αναδημοσίευση, φόρτωση, ανάρτηση, διανομή ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο με την προηγούμενη γραπτή άδεια του https://msi.com.cy/ ή οποιουδήποτε άλλου κατόχου πνευματικών δικαιωμάτων.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες αποδέχονται ότι θα κάνουν νόμιμη χρήση του δικτυακού τόπου. Ως εκ τούτου, συμφωνούν ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο της εταιρείας για να:

Α) να μεταδίδουν με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο που είναι παράνομο, αντίθετο προς τα χρηστά ήθη ή περιεχόμενο που είναι απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, δυνητικά επιζήμιο για την ιδιωτική ζωή ή την ιδιωτική ζωή τρίτων.

(Β) να προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο

(Γ) τη μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου που παραβιάζει οποιαδήποτε πατέντα, εμπορικό σήμα ή πνευματικά δικαιώματα.

(Δ) μετάδοση μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, κάθε είδους μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης

(Ε) μετάδοση οποιουδήποτε υλικού που περιέχει ιούς λογισμικού ή αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να προκαλούν βλάβη σε οποιοδήποτε λογισμικό ή υλικό υπολογιστή

(ΣΤ) συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων για άλλους χρήστες. Σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώσουν την εταιρεία, αποκαθιστώντας κάθε θετική και αποθετική ζημία.

Σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω όρων, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώσουν την εταιρεία, αποκαθιστώντας κάθε θετική και αποθετική ζημία.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας διέπεται από τους όρους του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Low. 125(I)/2018). Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπο είναι τα ακόλουθα: Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας ή να χρησιμοποιήσει τις φόρμες επικοινωνίας/παραγγελιών, συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που ζητούνται από την ιστοσελίδα https://msi.com.cy/. Ο δικτυακός τόπος τηρεί αρχεία αυτών των δεδομένων αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο χρήστης/επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με την εταιρεία είτε τηλεφωνικά στο 26222435 / 99554242 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] και διαπιστώσει ότι υπάρχει προσωπικό αρχείο, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

Ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την ταυτοποίηση του επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του ιστότοπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του κάθε επισκέπτη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για στατιστικούς σκοπούς προκειμένου να προσδιοριστούν οι περιοχές του ιστότοπου που είναι χρήσιμες και δημοφιλείς. Σε περίπτωση συνδέσμων προς άλλους ιστότοπους, ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν